Tukioppilastoiminta

Tukioppilastoiminta jatkuu edelleen Lyseolla. Toiminnassa on mukana kaksi ohjaajaa ja parisenkymmentä tukioppilasta. Yhdistys tukee ja arvostaa tukioppilaiden tekemää työtä kiusaamisen vähentäjinä ja kouluviihtyvyyden lisääjinä. Tukioppilaat ovat aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa osallistuen yhdistyksen eri tapahtumiin.

Kampanjat

Linnan yhdistys on mukana MLL:n valtakunnallisessa Lapset ensin -keräyksessä sekä Hyvä Joulumieli -kampanjassa.

Kynttiläkirkko

Viattomien päivän kynttiläkirkko on Linnan yhdistyksen ja Kajaanin seurakunnan yhteistyössä järjestämä perinteinen tapahtuma Kajaanin pääkirkossa.

Perhekahvilat

Linnan yhdistyksen perhekahvilat Purolassa ja Nakertajassa jatkavat toimintaansa Pupulassa sekä Nakertajan seurakuntakodilla.

Jäsenyys

Linnan yhdistyksen jäsenenä on mahdollisuus vaikuttaa paikalliseen toimintaan. Ideoimme yhdessä erilaisia tapahtumia lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi internetissä, laittamalla sähköpostia jäsenvastaavalle tai käymällä perhekahvilassamme.

Jäsenenä saat 4 kertaa vuodessa Lapsemme -lehden, olet oikeutettu moniin paikallisiin sekä valtakunnallisiin jäsenetuihin.

Jäsentietoja pääset muuttamaan Yhdistysnetissä omilla sivuillasi täältä.

Jäsenmaksumme on aikuisilta 25 € / vuosi.

Alle 18-vuotiailta emme peri jäsenmaksua.